top of page

wo 22 dec

|

DES-veld

Freestyle & Fun

De bal rolt in de kerstvakantie!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Freestyle & Fun
Freestyle & Fun

Tijd en locatie

22 dec 2021, 09:00 – 12:30

DES-veld, Van der Palmstraat 10A, 3351 HA Papendrecht, Nederland

Over het evenement

Een unieke kans om komende week in 3,5 uur tijd de meest spectaculaire freestyle trucs te leren van top freestylers uit Nederland!

Wat ga jij volgende week doen met de kinderen als je weer aan het werk moet? Nu opa en oma niet mogen oppassen en opvang moeilijk te vinden is, zit je wellicht met de handen in het haar. Daarnaast konden kinderen de afgelopen weken ook al niet optimaal sporten door de maatregelen. Wij tackelen beide problemen voor jullie: zowel opvang als beweging.

Programma

Sporten in de buitenlucht is wat ons betreft essentieel voor kinderen. In samenwerking met Fitkidz en StreetSkills verzorg ik daarom op 22 december een Freestyle & Fun opvangmoment: 3,5 uur freestylen, panna spelen, straatvoetbal en nog veel meer sportieve spellen onder professionele begeleiding van freestylers uit de top van Nederland. Alle deelnemers gaan aan de slag met hun techniek, krijgen ultieme tips en tricks van freestyle- en pannavoetbal en uiteindelijk sluiten we af met een toffe freestyle voetbalshow. Onze organisaties verzorgen wekelijks meerdere freestyle lessen waarin plezier en veiligheid centraal staan. Zo kom jij als ouder onbezorgd aan je werk toe en beleven de kinderen een onvergetelijke dag! 

Veelgestelde vragen

- Moet ik mijn eigen bal meenemen? >> Als je een fijne bal hebt, neem deze dan vooral mee. Verder zullen wij ook ballen meenemen.

- Hoe zit het met eten en drinken? >> Wij zorgen ervoor dat er genoeg drinken en een gezond tussendoortje aanwezig is!

- Welke kleding is handig om aan te doen voor freestyle voetbal? >> Gezien het koude weer, adviseren wij om een lange broek en een sweater of thermokleding aan te doen. Qua schoenen: buitenspeel-/straatvoetbalschoenen (zonder noppen) zijn perfect!

- Vanaf welke tijd is mijn kind welkom? >> Vanaf 8:45 is iedereen welkom! Om 9:00 zullen wij starten.

Tickets

  • Ticket

    € 22,50
    +€ 0,56 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

C730AD35-40E9-48FA-9E40-6306ACD19D96.png
bottom of page