top of page

zo 04 sep

|

Gymzaal De Willem

FRØST League - Part 2 | Papendrecht

Na het succes van de eerste FRØST League is het tijd voor een tweede editie! Leer de tofste freestyle voetbal trucs, kijk je ogen uit bij een show door profatleten, doe mee aan de freestyle quiz en win een prijs met je beste truc!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
FRØST League - Part 2 | Papendrecht
FRØST League - Part 2 | Papendrecht

Tijd en locatie

04 sep 2022, 14:00 – 17:00

Gymzaal De Willem, Van der Palmstraat 4, 3351 HA Papendrecht, Nederland

Over het evenement

Hooghouden. Een rondje om de wereld. De bal in je nek. Dat zijn allemaal trucs die we tijdens de FRØST League aan je uitleggen en met je oefenen! We doorlopen een compleet programma dat volledig in het teken staat van plezier en ontwikkeling met de bal en elkaar.

Iedereen tussen de 8 en 15 jaar oud is welkom. Je hoeft nog niet ervaren te zijn. Mocht je een favoriete bal hebben, neem deze dan vooral mee! Verder hebben wij ook genoeg ballen mee. Om 14:00 starten we en rond 17:00 verwachten we klaar te zijn. De locatie is gymzaal De Willem in Papendrecht.

Deze activiteit kan kostenloos aangeboden worden vanwege de support van het Vitaliteitsakkoord Papendrecht. Voor je deelname vragen we dus geen vergoeding; enkel je enthousiasme! Kom je met iemand, maar doet diegene niet mee? Kom gezellig (zonder extra kaartje) kijken!

Tickets

  • Kaartje

    Met dit ticket kan je deelnemen. Ouders kunnen zonder ticket komen kijken.

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

C730AD35-40E9-48FA-9E40-6306ACD19D96.png
bottom of page