top of page

wo 09 mrt

|

Papendrecht

FRØST - OBS Anne Frank

Ontwikkel je skills met de bal en verbeter tegelijkertijd je doorzettingsvermogen, creativiteit en energie tijdens deze unieke, gratis(!) lessenreeks.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
FRØST - OBS Anne Frank
FRØST - OBS Anne Frank

Tijd en locatie

09 mrt 2022, 12:15 – 14:15

Papendrecht, Rozenstraat 36, 3353 VH Papendrecht, Nederland

Over het evenement

Heb jij altijd al een rondje om de wereld willen doen? Beter leren hooghouden? Of de bal in je nek leggen? Dan is dit voor jou! In een serie van 5 wekelijkse lessen krijg je de tofste freestyle voetbal skills aangeleerd. Daarnaast staat er iedere les een ander thema centraal, bijvoorbeeld: doelen stellen, doorzettingsvermogen of voeding (de andere twee houd ik nog even geheim). Deze onderwerpen behandelen we aan de hand van een toffe YouTube video, mijn eigen podcast FRØST of misschien wel een inspirerend boek. 

Wat ga je doen?

Het doel van deze reeks is om je te laten ervaren hoe fijn het is om in beweging te zijn. Zowel fysiek als mentaal. Ik help je graag bij het verbeteren van je freestyle voetbal skills, maar vind het ook leuk om je aan het denken te zetten over bepaalde onderwerpen. Sport kan de sleutel zijn tot iets moois.

Inschrijving

De Gemeente Papendrecht (specifiek het Vitaliteitsakkoord) support mijn missie om jou de kracht van een gezonde en actieve lifestyle te laten ervaren. Daarom kan jij deze lessenreeks voor geen bal (gratis dus) volgen! Ook als je niet op de OBS Anne Frank zit, kan je meedoen. Wees er wel snel bij, want er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Praktische informatie

Data: 9 maart - 6 april (iedere woensdag tussen 12:15 en 14:15)

Locatie: OBS Anne Frank

Leeftijd: 10 t/m13 jaar

Deelname: gratis

Ik zorg voor de ballen. Zie ik je snel? 

Tickets

  • Ticket

    € 0,00
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

C730AD35-40E9-48FA-9E40-6306ACD19D96.png
bottom of page