top of page

vr 18 aug

|

Papendrecht

FRØST Open Training

De beste freestylers van de wereld trainen in Papendrecht en jij kan er gratis bij zijn! Kijk, train mee en koop je FRØST t-shirt.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
FRØST Open Training
FRØST Open Training

Tijd en locatie

18 aug 2023, 14:00 – 16:00

Papendrecht, Van der Palmstraat 10, a, 3351 HA Papendrecht, Nederland

Over het evenement

Afgelopen week deed ik mee aan het WK Freestyle Voetbal in Praag. Tegelijkertijd lanceerde ik het merk FRØST. Om dit met jullie te vieren heb ik internationale freestylers uitgenodigd om in Papendrecht, mijn hometown, te komen trainen. Jij kan hier gratis bij zijn en zelfs meetrainen! Ook heb je de kans om als een van de eersten een FRØST t-shirt te bemachtigen. Let's gø!

We starten om 14:00 op het DES-veld in Papendrecht (zie adres). Nadat de freestylers zich bij jullie hebben geïntroduceerd, wisselen we freestyle voetbal shows af met clinics. Kijk en leer van deze wereldtoppers. Neem vooral zelf een bal mee, zodat je optimaal kan werken aan je eigen skills. Wij begeleiden jou graag :)

Vanaf 15:30 wordt de FRØST shop geopened, zodat jij als een van de eersten een t-shirt kan kopen. Wellicht vind je het leuk om er een handtekening door mij en/of andere freestylers op te laten zetten? Een FRØST t-shirt kost €34,95 en is beschikbaar in het zwart of wit, in de maten XXS, XS, S, M en L. Zie deze link voor meer informatie.

Het belooft een groot spektakel te worden. Een unieke kans om de beste freestylers ter wereld van dichtbij te zien trainen en jouw eigen skills naar een volgend level te tillen. Koop ter plekke je FRØST t-shirt en word onderdeel van de FRØST movement. FRee yØur STyle!

Tickets

  • Ticket

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

C730AD35-40E9-48FA-9E40-6306ACD19D96.png
bottom of page