top of page
image0.jpeg
iPhone-XR-White-Mockup-PNG-Image.png

ACADEMY

Van 3 september 2022 tot en met 23 februari 2023 zijn er helaas geen FRØST Academy lessen. Dit heeft te maken met mijn reis naar Tokyo, Japan. Zodra ik terug ben, zetten we de lessen weer voort!

Alle ballen hooghouden!

Op 30 mei 2021 vond de kick-off plaats van de eerste freestyle voetbalschool van Zuid-Holland: FRØST. Freestyle voetbal is een combinatie van sport en kunst. Controle over de bal staat centraal en je gebruikt je hele lichaam om de tofste en meest spectaculaire trucs uit te voeren. Daarnaast kan het ook echt een uitlaatklep zijn: het is jij en je bal. Jij bent degene die bepaalt wat, wanneer en hoe je traint. Je ervaart daarom al gauw een ultiem gevoel van vrijheid. Dit zorgt er ook voor dat iedere freestyler een unieke stijl ontwikkelt. FRØST heeft als missie om jou te begeleiden bij het vinden van jouw eigen stijl.

FRee yØur STyle! 

 

Doe je mee?

Wil jij ook graag freestylen? Dat kan! Tijdens een wekelijkse freestyle voetballes krijg je de basisvaardigheden van de sport onder de knie en ontwikkel je tegelijkertijd je creativiteit, doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen. Freestyle voetbal is voor iedereen!

 

Locatie, data & tarieven 

Iedere vrijdag van 17:00 tot 18:00, Willem de Zwijger (Van der Palmstraat 2, Papendrecht)

€40,- per cyclus van 4 lessen (proefles = gratis!)

I'm in!

Ben je tussen de 8 en 16 jaar oud en lijkt het je leuk om deel te nemen? Meld je dan nu aan door dit contactformulier in te vullen! 

Ballen zijn geregeld, maar neem vooral je eigen, favoriete bal mee als je deze hebt! Zie ik je snel?! :)

PODCAST

Aangenaam!

FRØST is de allereerste podcast over freestyle voetbal. Iedere aflevering maken we een rondje om de wereld met een inspirerende gast. Jij wordt als luisteraar meegenomen in de reis die hij/zij letterlijk en figuurlijk met de bal heeft afgelegd. Alle perspectieven komen aan bod: van jong talent tot wereldkampioen, van balontwerper tot voedingsdeskundige, en van organisator tot filmmaker. Maak kennis met de unieke wereld van freestyle voetbal. En terwijl je dat doet: FRee yØur STyle!

Seizoen 1:

Klik op een afbeelding om de aflevering te beluisteren.

Podcast optie 2!.png
Podcast Optie 2.png
Podcast Optie 2.png
Spotify Art.png
Spotify Art.png
Spotify Art.png
Spotify Art.png

Seizoen 2
Klik op een afbeelding om de aflevering te beluisteren.

Spotify.png
Spotify.png
SPOTIFY Option 3.png