top of page
image0.jpeg
iPhone-XR-White-Mockup-PNG-Image.png

ACADEMY

Alle ballen hooghouden!

Op 30 mei 2021 vond de kick-off plaats van de eerste freestyle voetbalschool van Zuid-Holland: FRØST. Freestyle voetbal is een combinatie van sport en kunst. Controle over de bal staat centraal en je gebruikt je hele lichaam om de tofste en meest spectaculaire trucs uit te voeren. Daarnaast kan het ook echt een uitlaatklep zijn: het is jij en je bal. Jij bent degene die bepaalt wat, wanneer en hoe je traint. Je ervaart daarom al gauw een ultiem gevoel van vrijheid. Dit zorgt er ook voor dat iedere freestyler een unieke stijl ontwikkelt. FRØST heeft als missie om jou te begeleiden bij het vinden van jouw eigen stijl.

FRee yØur STyle! 

 

Doe je mee?

Wil jij ook graag freestylen? Dat kan! Tijdens een wekelijkse freestyle voetballes krijg je de basisvaardigheden van de sport onder de knie en ontwikkel je tegelijkertijd je creativiteit, doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen. Freestyle voetbal is voor iedereen!

 

Locatie, data & tarieven 

Iedere vrijdag van 17:00 tot 18:00, Willem de Zwijger (Van der Palmstraat 2, Papendrecht)

€40,- per cyclus van 4 lessen (proefles = gratis!)

I'm in!

Ben je tussen de 8 en 16 jaar oud en lijkt het je leuk om deel te nemen? Meld je dan nu aan door dit contactformulier in te vullen! 

Ballen zijn geregeld, maar neem vooral je eigen, favoriete bal mee als je deze hebt! Zie ik je snel?! :)