top of page
image0.jpeg
iPhone-XR-White-Mockup-PNG-Image.png

FRee YØUR STYLE

Op 30 mei 2021 vond de kick-off plaats van de eerste freestyle voetbalschool van Zuid-Holland: FRØST. Freestyle voetbal is een combinatie van sport en kunst. Controle over de bal staat centraal en je gebruikt je hele lichaam om de tofste en meest spectaculaire trucs uit te voeren. Daarnaast kan het ook echt een uitlaatklep zijn: het is jij en je bal. Jij bent degene die bepaalt wat, wanneer en hoe je traint. Je ervaart daarom al gauw een ultiem gevoel van vrijheid. Dit zorgt er ook voor dat iedere freestyler een unieke stijl ontwikkelt. FRØST heeft als missie om jou te begeleiden bij het vinden van jouw eigen stijl.

FRee yØur STyle! 

Inmiddels is FRØST uitgegroeid tot een freestyle en straatvoetbalmerk dat omarmd wordt door de community. Het is ons doel om te faciliteren in de wensen van de freestylers en zoveel mogelijk mensen in contact te brengen met deze sport. We willen een møvement teweeg brengen die niet te missen is. De kracht van alternatief voetbal is groot en groeiende. Ga via deze link naar de website, kijk rustig rond en word onderdeel van de FRØST familie. 

PODCAST

Aangenaam!

FRØST is de allereerste podcast over freestyle voetbal. Iedere aflevering maken we een rondje om de wereld met een inspirerende gast. Jij wordt als luisteraar meegenomen in de reis die hij/zij letterlijk en figuurlijk met de bal heeft afgelegd. Alle perspectieven komen aan bod: van jong talent tot wereldkampioen, van balontwerper tot voedingsdeskundige, en van organisator tot filmmaker. Maak kennis met de unieke wereld van freestyle voetbal. En terwijl je dat doet: FRee yØur STyle!

Seizoen 1:

Klik op een afbeelding om de aflevering te beluisteren.

Podcast optie 2!.png
Podcast Optie 2.png
Podcast Optie 2.png
Spotify Art.png
Spotify Art.png
Spotify Art.png
Spotify Art.png

Seizoen 2
Klik op een afbeelding om de aflevering te beluisteren.

Spotify.png
Spotify.png
SPOTIFY Option 3.png
Spotify art.jpg
Spotify art.png
Spotify.png
Spotify art.jpg

BLOG

C730AD35-40E9-48FA-9E40-6306ACD19D96.png
bottom of page