top of page

OVER FREESTYLE

Wat is freestyle voetbal?

Freestyle voetbal is een sport of kunstvorm waarbij je een bal hooghoudt en tegelijkertijd spectaculaire trucs uitvoert. Doordat je daarbij alle lichaamsdelen kunt gebruiken, zijn de mogelijkheden eindeloos. Dat geeft freestyle voetballers de creatieve vrijheid om hun eigen stijl en moves te ontwikkelen. Je bent je eigen coach. Jij bepaalt wat, wanneer en hoe lang je traint. De bal ligt dus altijd bij jou.


In it to win it
Met freestyle voetbal win je altijd. Sowieso aan technische skills als coördinatie, kracht, flexibiliteit, evenwicht, controle en ritme. Maar het geeft ook jouw persoonlijke vaardigheden een boost in de vorm van zelfvertrouwen, geduld, doorzettingsvermogen en creativiteit. Freestyle voetbal vormt je dus niet alleen als sporter, maar zeker ook als mens.  

 

Everyone's game
De slogan van freestyle voetbal is: ‘All You Need Is a Ball’. De sport/kunstvorm is heel toegankelijk en biedt (vrijwel) iedereen de mogelijkheid om getriggerd te raken. Verschillen in afkomst, etniciteit, geloof, sociale klasse enz. doen er niet toe; respect wel! Wat mij betreft een erg waardevolle en mooie eigenschap van onze community. Daarom koester ik deze normen en waarden als een levensles.

Bekijk hier mijn aanbod.

C730AD35-40E9-48FA-9E40-6306ACD19D96.png
bottom of page