top of page

Binnen 5 Minuten Uitverkocht!

FRØST Freestyle Dag

Wat een bijzondere dag! Op vrijdag 19 augustus was de gymzaal van De Willem in Papendrecht voor even het middelpunt van de freestyle voetbal wereld. Vanuit het hele land kwamen jongeren van 8 t/m 15 jaar bij elkaar om deel te nemen aan een uniek sportief programma. Dankzij de support van het Vitaliteitsakkoord was deelname kostenloos.

Nadat ik het event had aangekondigd op mijn TikTok account @baileyderegt (nu 153.000 volgers), stroomden de aanmeldingen binnen. Om te voorkomen dat het aantal aanmeldingen de capaciteit zou overstijgen, moest de registratie na 5 minuten al gesloten worden.


Het event ging om 14:00 van start. Voor deze tijd zijn er handtekeningen uitgedeeld en foto’s gemaakt. Ouders konden van de zijlijn toekijken hoe hun kind aan het genieten was. Allereerst werd de FRØST Freestyle Dag op feestelijke wijze geopend met een show van mij en Anto Sanz, de Spaanse kampioen. Na dit spektakel werd input van de deelnemers verzameld: ‘Wat wil je vandaag leren?’ Toen werden de spieren opgewarmd aan de hand van een actief spelletje en rek- en strekoefeningen. Daarna de freestyle voetbal clinic, waarin de belangrijkste trucs van het freestylen werden behandeld en na een korte break met een lekker stuk fruit werd de kennis van de deelnemers getest tijdens een quiz. De twee winnaars gingen naar huis met een te gekke prijs, speciaal meegenomen van het WK Freestyle in Praag. Ook was er nog een tweede special guest: mijn broer Gyan de Regt, profvoetballer bij Vitesse. Na een korte parcoursoefening vonden tot slot de crew battles plaats, waarin de kids in groepjes lieten zien wat ze vandaag hadden geleerd. Als klap op de vuurpijl werden er nog twee vrijkaartjes uitgedeeld voor het NK Freestyle op 17 september in Eindhoven.


Kortom, veel blije gezichten en daarmee een geslaagde activiteit! Op zondag 4 september vindt de tweede editie plaats, speciaal voor de Papendrechtse jeugd. Ben je tussen de 8 en 15 jaar oud, kom je uit Papendrecht en lijkt het je leuk om te freestylen? Hou dan deze link in de gaten voor updates: https://www.baileyfreestyle.com/evenementen. De bal ligt bij jou!506 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


C730AD35-40E9-48FA-9E40-6306ACD19D96.png
bottom of page