top of page

FRØST FREESTYLE SCHOOL OPENING

Ik krijg heel vaak de vraag: 'Zit je op voetbal?'. Ik leg dan altijd uit dat ik vroeger inderdaad gevoetbald heb, maar dat ik nu een andere tak van sport bedrijf: freestyle voetbal. Na enige verwarring is de vraag die vervolgens vaak gesteld wordt: 'Maar zit je dan op een club, of...?'. En die vraag heeft mij aan het denken gezet. Nee, eigenlijk is er geen freestyle voetbalclub waar je wekelijks training kan volgen. Maar waarom eigenlijk niet? Ja, freestyle voetbal is een individuele sport, maar dat betekent niet dat je geen plezier kan hebben en vooruitgang kan boeken door met anderen de bal hoog te houden. Integendeel, wat freestyle voetbal juist zo mooi maakt is de connectie die je meteen voelt met een persoon die dezelfde passie voor de bal en de trucs heeft als jij.

En daarom vond op zondag 30 mei de kick-off plaats van de Freestyle Voetbalschool FRØST.

We gingen van start met 25(!) deelnemers. Ik was dus blijkbaar niet de enige die freestyle voetballessen wel zag zitten. Vanaf moment één voelde ik de energie en het enthousiasme waarmee de jongeren zich naar het DES-veld in Papendrecht hadden begeven. Wat mij gedurende de dag opviel, was de mooie mix van mensen die aanwezig was: jong en oud, beginner en gevorderd, jongen en meisje, met en zonder (lichamelijke) beperking, zwart en wit. Dit is hetgeen waar ik het meest trots op ben. Dat al deze verschillende type mensen bij elkaar zijn gebracht en dat de vibe zo uniek en fijn was! De bal verbindt. En dan doet je leeftijd, afkomst, religie of huidskleur er niet toe. FRee yØur STyle!


En vanaf nu pakken we door! Iedere week freestyle voetballes, in Papendrecht. Doorzetten. Creatief zijn. Vooruitgang boeken. Zelfvertrouwen bouwen. Vrienden ontmoeten. Plezier hebben. En dat voor iedereen! Laat de bal maar rollen...

160 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


C730AD35-40E9-48FA-9E40-6306ACD19D96.png
bottom of page