top of page

TRAINING

Zelf aan de bal

Wil jij ook vette skills leren of wil je jouw organisatie, voetbalteam etc. kennis laten maken met freestyle voetbal? Ik help je graag! Een-op-een, of in groepsverband. Kies voor een privéles, clinic, of groepslessen. Als je twijfelt, kijk ik graag mee naar welke optie het best past bij jouw situatie.

1. Een-tweetje (privétraining)
Een privétraining is volledig afgestemd op jouw 
niveau. De adviezen en oefeningen zijn daardoor heel persoonlijk. Doordat alle aandacht op jou gericht is, zul je snel vooruitgang boeken.  De lessen vereisen weinig tot geen ervaring en zijn daarom ideaal voor de beginnende freestyle voetballer.

2.Teamspirit (clinic)
Een clinic is de ideale manier om jouw organisatie,
voetbalteam etc. kennis te laten maken met freestyle voetbal. Je krijgt de basis aangeleerd en de moeilijkheidsgraad van de trucs wordt afgestemd op het niveau van de deelnemers. Voor bijvoorbeeld de start of afsluiting van het voetbalseizoen, evenementen, en activiteiten binnen het onderwijs echt een schot in de roos.

3. Gooi het in de groep (groepslessen)
Lijkt het jou, je vriendengroep, voetbalteam, klas of andere groep leuk om meerdere freestyle voetbaltrainingen te volgen? Kies dan voor de groepslessen! We hebben de mogelijkheid om meer de diepte in te gaan en zullen toffe combinaties maken door verschillende trucs achter elkaar te plakken.

Klik hier om mijn training te boeken.

bailey_Tekengebied 1 kopie 8.png
Freestyle Voetbal Training Sportstichting Zuidplas

Freestyle Voetbal Training Sportstichting Zuidplas

C730AD35-40E9-48FA-9E40-6306ACD19D96.png
bottom of page