top of page

wo 04 mei

|

Hoornaar

FRee yØur STyle - Freestyle Dag

De allereerste freestyle voetbal dag van Nederland, jij kan er nog bij zijn!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
FRee yØur STyle - Freestyle Dag
FRee yØur STyle - Freestyle Dag

Tijd en locatie

04 mei 2022, 09:30 – 16:00

Hoornaar, Groeneweg 59, 4223 MG Hoornaar, Nederland

Over het evenement

Wil jij in de meivakantie gave freestyle voetbal skills leren met al je vrienden? Dan is de allereerste editie van de Free yØur STyle - Freestyle Dag echt iets voor jou! De naam zegt het al: Free yØur STyle biedt ieder kind de vrijheid om de trucs te oefenen die hij of zij leuk vindt. Dat is waar freestyle voetbal om draait. Daarnaast leer je hoe je een panna uitdeelt en je je techniek verbetert. Zo brengen wij de urban cultuur naar jou toe!

Tijdens Free yØur STyle gaan we aan de slag om jullie alle kneepjes van het freestyle voetbal aan te leren. Aan het einde van de dag, als je trucendoos flink gevuld is, kan je de skills toepassen in spectaculaire freestyle battles onder leiding van jouw freestyle coach. Plezier met elkaar en met de bal staat voorop! Iedereen tussen de 6 en 15 jaar is van harte welkom. 

Wat kan ik verwachten?

 • Leer de meest spectaculaire freestyle voetbal skills;
 • Positieve en enthousiaste coaching van top freestylers uit Nederland;
 • Leuke side-events zoals panna voetbal en een quiz;
 • Een gezonde en verantwoorde lunch voor alle deelnemers;
 • Het spelen van echte freestyle battles o.l.v. jouw freestyle trainer;
 • Toegankelijk voor alle jongens en meiden tussen 6 en 15 jaar (ook voor niet-leden van VV SteDoCo).

Toelichting programma

Op woensdagochtend starten we met de officiële opening van de FRee yØur STyle - Freestyle Dag. Vervolgens maken wij met z’n allen een mooie groepsfoto waarna we beginnen met de eerste freestyle voetbal training van de dag. Hierna volgt een gloednieuw Freestyle & Fun programma waarin de kennis van de deelnemers over freestyle wordt getest aan de hand van een quiz. Verder krijg je een panna clinic en wordt er door onze fotograaf een persoonlijke freestyle foto gemaakt! Na een korte pauze worden er freestyle voetbal battles gespeeld. Elke deelnemer is onderdeel van een echte freestyle crew onder leiding van een van onze trainers. Samen met jouw trainer neem je het dus op tegen een andere groep. Dit wordt het hoogtepunt van de freestyle dag, dus nodig vooral je ouders/familie/vrienden uit om dit onderdeel van FRee yØur STyle bij te wonen. Tot slot volgt de officiële afsluiting van de eerste FRee yØur STyle - Freestyle Dag, inclusief een te gekke freestyle show van de trainers. Je krijgt een gaaf freestyle diploma en natuurlijk mag je nog op de foto met alle top freestylers uit Nederland!

Tickets

 • Ticket

  € 39,50
  +€ 0,99 servicekosten
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

C730AD35-40E9-48FA-9E40-6306ACD19D96.png
bottom of page