top of page
My Golden Story

My Golden Story

PROFIEL

Hoi! Ik ben Bailey de Regt, een freestyle voetballer met een enorme passie voor het inspireren van anderen. In de zes jaar dat ik freestyle, heb ik mij ontwikkeld van een onzekere, introverte jongen tot een zelfverzekerd en ondernemend persoon. De bijdrage die freestyle voetbal hieraan heeft geleverd is groot. Ik zette steeds een stapje verder uit mijn comfortzone en verlegde zo mijn grenzen. Naast het onder de aandacht brengen van freestyle voetbal zie ik het nu ook als mijn missie om anderen een soortgelijke persoonlijke ontwikkeling door te laten maken.


Hoe het balletje ging rollen
Profvoetballer worden. Dat was al van jongs af aan mijn allergrootste droom. Toen ik op mijn veertiende werd gescout door FC Dordrecht kwam deze droom opeens heel dichtbij. Ondertussen ontdekte ik freestyle voetbal. Voor ik het doorhad, was ik urenlang tricks aan het oefenen. Maar om de top te kunnen bereiken, kun je niet twee dingen half doen. Ik koos daarom met heel mijn hart voor freestyle voetbal en nam afscheid van een eventuele profcarrière in het voetbal.


Score!

Inmiddels run ik mijn eigen bedrijf Bailey Freestyle. Ik heb mij ontwikkeld tot atleet, artiest, trainer, spreker en een van de beste freestyle voetballers van Nederland. Daarnaast heb ik heel bewust de switch gemaakt naar veganisme. Op het WK Freestyle Voetbal 2021 en 2022 in Tsjechië bereikte ik de Top 16, meer dan driehonderdduizend mensen zagen mij verschijnen op het NOS Jeugdjournaal, grote social media-pagina’s plaatsten mijn video’s op hun platform en bekendheden als Stefan de Vrij en Soufiane Touzani zagen mijn tricks. En dan mag ik ook nog eens velen inspireren via mijn shows, clinics, motivational speeches en workshops. Ik ben mijn jongensdroom aan het verwezenlijken, alleen in een iets andere vorm dan verwacht!

Bekijk hier mijn skills.

The story behind my logo

  • Ik begon met freestyle voetbal als een onzekere en verlegen jongen. De linkerhelft van het logo staat symbool voor deze kant van mij.

  • Door het meedoen aan competities, verzorgen van street performances en later theatershows ontwikkelde ik zelfvertrouwen, lef en daadkracht. De rechterhelft van het logo staat symbool voor deze kant van mij.

  • De gouden scheidslijn staat symbool voor mijn failures en teleurstellingen. Net als de Japanse kunstvorm kintsugi, waarbij gebroken aardewerk wordt hersteld met gouden lak, accentueer ik mijn littekens in plaats van ze te verbergen.

Met dit logo hoop ik jou te inspireren om je littekens met trots te dragen en ze een gouden glans te geven.

 

 


 

5E5DDE34-473B-4164-8194-C887600FF11D.png
C730AD35-40E9-48FA-9E40-6306ACD19D96.png
bottom of page