top of page

DIENSTEN

Ik wil jou graag inspireren met mijn verhaal en/of in contact brengen met freestyle voetbal!

Bekijk hieronder wat de mogelijkheden zijn en klik op de afbeelding(en) voor meer informatie.

Melissa Prins_edited.jpg

Melissa Prins
Productontwikkelaar De Bibliotheek Aanzet

Samenwerken met Bailey is een feest! Zijn positieve houding werkt aanstekelijk. Hoe hij freestyle verbindt met thema's als onder andere veerkracht, vitaliteit en creativiteit past perfect bij de insteek van de bibliotheek. Iedereen doet mee en mag zich (persoonlijk) ontwikkelen. Daarin blijken we een perfecte match!

 

Met Bailey weet je altijd waar je aan toe bent, zijn inzet is onuitputtelijk en heel betrouwbaar. De kids met wie hij werkt voelen dat ook. En dat is uiteindelijk het belangrijkste!

1607065891800.jfif

MARJORIE
VAN DER HOEVEN

Graaf Willem ll VAC

Onlangs heeft Bailey bij ons op de voetbalvereniging een freestyle show gegeven ter ere van de opening van ons nieuwe clubgebouw. Binnen no-time had hij een grote groep voetballers om hem heen verzameld. Niet alleen de jongste jeugd, maar uit alle lijnen keken ze aandachtig naar de fantastische moves die Bailey met een bal liet zien. 

Bailey betrok iedereen bij zijn show, gaf tips, beantwoordde vele vragen en misschien nog wel het belangrijkste: heb je een droom... ga ervoor! Door keihard werken en het lef om keuzes te maken kan je je doel bereiken.

Mocht je iets origineels zoeken voor een feestje, open dag of een clinic met vrienden of collega's; stop maar met zoeken, Bailey is het antwoord.

Martine van Gool.jfif

Martine van Gool
Jongerenwerker R-Newt

Onze jongeren hebben erg genoten van Baileys motivational workshop. Naast een activerende freestyle clinic werd er gewerkt aan zelfvertrouwen en doelen stellen.

 

Juist omdat je goed kon levelen met onze doelgroep denk ik dat jouw programma veel indruk heeft gemaakt. 

Bedankt voor je inzet!

1516973291620.jfif

JUDITH
VAN HOUWELINGEN

Begeleider passend onderwijs SWV PasVOrm

Bailey heeft bij ons een freestyle clinic gegeven voor zo’n 15 jongeren. Tof om te zien hoe natuurlijk hij in gesprek ging met hen en de interactie tot stand bracht door zijn woorden, in combinatie met zijn voeten.

 

Eenmaal buiten op het veld moedigde hij de jongeren aan om in kleine stapjes iets onder de knie te krijgen van het freestyle voetbal. Super leuke ochtend gehad die ook echt indruk heeft gemaakt op onze leerlingen!

Foto-Ronald-Attema-Donny-van-de-Beek-en-Ronald-Attema-na-contractverlening.jpg

Ronald Attema
Hoofd Jeugdopleiding SV Poortugaal, 
Eigenaar STAR Football Academy

Bailey heeft tijdens de eerste STAR voetbaldagen in de meivakantie twee shows verzorgd, waarin hij zijn skills demonstreerde aan 85 kinderen en trainers.

In eerste instantie zou Bailey één van de twee dagen langskomen, maar mijn medetrainers waren zo enthousiast geraakt dat ze vroegen of Bailey ook de tweede dag een show kon performen.

Leuk bijkomend feit was dat een aantal deelnemers van de eerste dag, nadat Bailey was geweest, zich snel nog inschreef voor de tweede dag.

De interactie tussen Bailey en de kinderen was uitstekend en het contact vooraf, tijdens en na de show verliep top. 

De bijdrage die Bailey heeft geleverd maakte het plaatje compleet. Wat mij betreft boeken we Bailey weer voor de volgende editie! Zeker een aanrader als je iets extra's wil organiseren tijdens je evenement.

REFERENTIES

C730AD35-40E9-48FA-9E40-6306ACD19D96.png
bottom of page